Tuesday, 24 January 2012

Let's Take A Walk On The Wild Side

Assalamualaikum, y'all!!

Okaaaay..Saya baru balik dari Midvalley td.  Hehe..Lepak dgn adik agkat saya, Sabreena a.k.a Sab, adik die, kawan die and Nadiah.  It's been a a while since I hung out with that little bubbly kid.  She's just finished her SPM and die ex-TGB.  We met when were in MRSM KT but she left for TGB when I was in F5.  But still, sampai skrg kami keep in touch.  Alhamdulillah.  Since saya ni anak bongsu, kira ok la ada someone to look out for.  Yg best nye dia plak anggap saya ni mcm abg dia.  Haha!!  So agak simple la relationship kami ni.  Abg-adik nye hubungan.  Saya sayang and respect die mcm adik, die respect and sayang saya mcm abg...

Anywho, we all lepak mkn kat The Spaghetti Farm. 

Mula2 tercari-cari gak logo Halal.  X jumpe.  Panic saya time tu.  Patu bile tengok betol2 kat blakang akak cashier tu, gedabak punye besar logo Halal.  Haha!!

Lps tu gi mkn and tengok some stuff.  Dh dkt kul 3 tu kitorg balik r.  KTM time tu?  OMD (Oh Mak Datok) Macam ni haaaa...


Mmg mcm sardine la rase die.  Saya diam je la.  Cuti kaaaaan..  Biase la.  Tp dlm hati mcm ni haaaa..


Haha!!  But what could I do?  Layan je la.  Alhamdulillah dh balik rumah dh.  Just some random stuff of my everyday life.  Almost..Everyday.

Anyway, gtg.

See you guys on the flip side!!