Tuesday, 24 January 2012

I Told You Not To Go There! I Told You Not To Go There!!!

Assalamualaikum, everybody!!

Sorry that this post is a bit late.  Ada problem skit pasal nk update.  Yg saya nk ketengahkan kat sini is of course.....




Oh yeah!!  Man United won 2-1 against Arsenal kat Emirates Stadium thanks to goals from Antonia Valencia and Danny Welback.  Elok2 before half-time Giggs crossed the ball perfectly for Valencia for a thumping header, sending the ball at the back of the net.  Masa 2nd half plak mmg boleh nmpk Arsenal try utk cube dpt kan equaliser tu.  They finally fpt dgn goal from Robin Van Persie.  Malang sekali for Arsenal, 10 minutes later Danny Welback scored.  And there you go.  2-1 Man United. 

In other news pasal bola sepak BPL, Man City mng lwn Spurs, pada pndpt saya dgn nasib.  Elok2 Jermaine Defoe miss, goal kick, pastu dpt plak penalty.  Balotelli plak yg punye pasal nye..X heran la kaaaaan.

Well, it's been about almost 3 days saya duk rumah.  Penuh dgn riuh rendah, ke-kelam kabutan..Keletihan yg ntah nape ntah.  But I love every second of it.  Hari ni plak gi breakfast dgn 2 best friends saya, Fatin dgn Petey.  Teman plak si Fatin tukar tali gitar die.  Oleh sebab die kata saya lg arif drpd dia bab2 gitar ni die suruh saya handle.  So of course la as a friend saya ok je.

Insya-Allah, Selasa nk gi Mid, lepak dgn adik agkt, Sabreena a.k.a Sab.  It's been a while since I've seen her.  Sab plak ada ajak abg kecik die ni kluar hari tu sbb dh kebosanan yg teramat duk rumah.  Dh alang2 cuti ni plak, saya pun "on" je la.  Hehe..

Anyway, I think I gotta go.  Nk kena bangun awal.

See you guys on the flip side!!

P/S : Home truly IS where your heart is....